Widget Interactietekst

Vereiste machtigingen: Interaction Analytics Weergeven

De widget Interactietekst biedt een snel overzicht van de meest recente interacties in Interaction Analytics. De standaardweergave toont de eerste paar regels van de interactie plus een gekleurde indicatie van het sentimentGesloten Het algemene gevoel of resultaat van een interactie, zoals bepaald door een analyse van woorden, woordgroepen en de context van de transcriptie. Interacties kunnen positief (blauw), negatief (rood), gemengd (donkergrijs) of neutraal (lichtgrijs) zijn. van het contact. U kunt de interactie uitvouwen om meer informatie te zien.

Bekijk deze korte trainingsvideo om meer over deze widget te weten te komen.

De widget Interactietekst lezen

Elke interactie bevat de volgende informatie:

• De datum en tijd waarop het gesprek plaatsvond. Dit wordt in grijze tekst linksboven in de transcriptie weergegeven.
  • De eerste paar regels van de interactie.
  • De link Meer interactietekst zien. Door op deze link te klikken kunt u de interactie openvouwen.
  • Als de interactie opengevouwen is, kunt u met de link Meer interactietekst verbergen de extra tekst weer verbergen.

De meeste spraakinteracties maken onderscheid tussen de agent en de klant. Sommige interacties zijn misschien moeilijk te lezen, omdat de oproep met één audiostream (mono) is opgenomen. Interaction Analytics maakt gebruik van een proces genaamd diarisatieGesloten Een proces voor het omzetten van een spraakinteractie van mono naar stereo, zodat de agent- en de klantzijde van de interactie onafhankelijk kunnen worden geanalyseerd. om de audio van de interactie te scheiden. Dit is minder effectief dan oproepen die in verschillende streams (stereo) worden opgenomen, vooral wanneer de agent en het contact door elkaar heen praten.

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Exporteren . Het exportpictogram ziet eruit als een open vierkant met een omlaag wijzende pijl.

De instellingen van de widget Interactietekst aanpassen

U kunt de instellingen van de widget Interactietekst bewerken om filters toe te passen of de naam van de widget in de werkruimteGesloten Een weergave van een of meer widgets, die onder een bepaalde naam kan worden opgeslagen. te wijzigen.

De titel van de widget wijzigen

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Typ de nieuwe widgetnaam in het veld Titel.
  4. Klik op OK.

Het Interactietekst-diagram opslaan als afbeelding

Afbeeldingen worden geëxporteerd als PNG-bestanden.

1. Klik op OptiesPictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Diagram opslaan als afbeelding Het pictogram Opslaan als afbeelding is een vierkantje met een afbeelding erin..