Widget Interactiestilte

Vereiste machtigingen: Interaction Analytics Weergeven

De widget Interactiestilte geeft langere perioden van stilte in chat- en spraakinteracties weer als een percentage van de totale interactietijd.

Bekijk deze korte trainingsvideo om meer over deze widget te weten te komen.

Kanalen

Elk kanaaltype wordt aangegeven door een pictogram. Het telefoonpictogram vertegenwoordigt telefoongesprekken en de chatbubbel staat voor chats.

De instellingen van de widget Interactiestilte aanpassen

U kunt de instellingen van de Interactiestilte-widget wijzigen om filters toe te passen of om de naam van de widget in de werkruimteGesloten Een weergave van een of meer widgets, die onder een bepaalde naam kan worden opgeslagen. te wijzigen.

De titel van de widget wijzigen

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Typ de nieuwe widgetnaam in het veld Titel.
  4. Klik op OK.

Het Interactiestilte-diagram exporteren als CSV-bestand

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Exporteren . Het exportpictogram ziet eruit als een open vierkant met een omlaag wijzende pijl.

Het Interactiestilte-diagram opslaan als afbeelding

Afbeeldingen worden geëxporteerd als PNG-bestanden.

1. Klik op OptiesPictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Diagram opslaan als afbeelding Het pictogram Opslaan als afbeelding is een vierkantje met een afbeelding erin..