CXone-toelatingslijst gebruiken

Als u uw systeem wilt configureren voor gebruik met CXone, moet u bepaalde IP-adressen toevoegen aan uw toelatingslijst. Zo voorkomt u dat uw systeem gegevens blokkeert naar en vanaf het CXone-platform.

Welke IP-adressen vereist zijn in uw toelatingslijst, is afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals de cluster waar uw CXone-instantie wordt gehost en welke CXone-applicaties u gebruikt.

Het CXone platform is niet ontworpen voor interactie met een proxyservice voor verkeersinspectie, zoals Netscope of Zscaler. Als u besluit om een proxyservice te gebruiken, moet u deze zelf configureren zodat deze werkt met CXone.

Volg deze instructies om de IP-adressen te zoeken die u moet toevoegen aan uw toelatingslijst.

1. Open de pagina Verbindingsvereisten.

2. Open aan de rechterkant van de pagina de filterlijst Poorten en protocollen per applicatie. Schakel onder Selecteer een applicatie het selectievakje in voor elke CXone applicatie die u gebruikt. Open de poorten zoals is beschreven voor elke applicatie.

3. Vernieuw de pagina.

4. Open aan de rechterkant van de pagina de filterlijst Domeinnamen en IP-adressen per cluster. Schakel onder Selecteer een cluster het selectievakje in voor de cluster waar uw CXone-instantie wordt gehost. Zorg ervoor dat alle opgegeven FQDN's en IP-adressen toegestaan zijn voor uw systeem.

5. Als u Integrated Softphone gebruikt, scrol dan omlaag naar de onderkant van de pagina. Open de filterlijst IP Voice per telefoonnummer. Selecteer Global Integrated Softphone. Activeer de FQDN's en IP-adressen voor uw systeem.

Als u een proxyservice gebruikt, moet u deze ook toevoegen aan de lijst met vertrouwde sites van de proxy.

6. Als u CXone gebruikt als uw respOrg, scrol dan omlaag naar de onderkant van de pagina. Open de filterlijst IP Voice per telefoonnummer. Selecteer het telefoonnummer dat overeenkomt met uw telefoonnummer. Activeer de FQDN's en IP-adressen voor uw systeem.

Ga terug naar de pagina Verbindingsvereisten wanneer er door wijzigingen aan uw CXone-configuratie ook een wijziging aan uw toelatingslijst vereist is. Als u bijvoorbeeld applicaties toevoegt of verwijdert.