Manage Agent Access to Agent for SCV

The sections on this page describe how to configure and enable Agent for SCV features for agents.

Configure Agent Login Options

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerAdmin.
  2. Klik op Beveiligingsprofielen.
  3. Selecteer het beveiligingsprofiel dat is toegewezen aan de agents die de agentapplicatie gebruiken.
  4. Klik op het tabblad Machtigingen en klik daarna op Bewerken.
  5. Schakel minstens één van de volgende machtigingen in om op te geven welke opties agents te zien krijgen wanneer ze inloggen:

6. Blader naar het begin van de pagina en klik op Gereed.

Enable Integrated Softphone

Vereiste machtigingen: Beveiligingsprofiel Bewerken

Vraag uw CXone-accountmanager om Integrated Softphone in te schakelen voor uw bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren. Daarna wordt deze functie automatisch ingeschakeld voor uw beveiligingsprofielen. U hoeft deze machtigingen niet in te schakelen, behalve als u ze eerder hebt uitgeschakeld en ze nu opnieuw wilt inschakelen.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerAdmin.
  2. Ga naar Beveiligingsprofielen.
  3. Open het beveiligingsprofiel van de agent.

4. Klik op het tabblad Machtigingen. Blader omlaag naar het gedeelte Salesforce Agent.

5. Selecteer Integrated Softphone.

6. Gebruik de optie Agent Softphone: Automatisch accepteren om aan te geven of Integrated Softphone de oproepen voor uw agents moet beantwoorden.

• Inschakelen is niet geselecteerd: Automatisch accepteren is UITgeschakeld.

• Inschakelen is geselecteerd en Agentconfiguratie is niet geselecteerd: Automatisch accepteren is INgeschakeld.

U moet bovendien de Standaard aanwezigheidsconfiguratie in Salesforce geconfigureerd hebben om Agents toestemming te geven om werkverzoeken te weigeren.

7. Ga naar het begin van de pagina en klik op Gereed.

Enable Mute

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerAdmin.

2. Klik op Beveiligingsprofielen.

3. Open het beveiligingsprofiel van de agent.

4. Klik op het tabblad Machtigingen en klik daarna op Bewerken.

5. Selecteer de machtiging Agent dempen Weergeven.

6. Ga naar het begin van de pagina en klik op Gereed.

Enable Mask

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerAdmin.

2. Klik in het linker navigatiemenu op Beveiligingsprofielen.

3. Open het beveiligingsprofiel van de agent.

4. Klik op het tabblad Machtigingen en klik daarna op Bewerken.

5. Blader omlaag naar het gedeelte Agent. Selecteer de machtiging MaskerenWeergeven.

6. Ga naar het begin van de pagina en klik op Gereed.

Enable Record

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerAdmin.

2. Klik op Beveiligingsprofielen.

3. Selecteer het beveiligingsprofiel van de agent.

4. Klik op het tabblad Machtigingen en klik daarna op Bewerken.

5. Blader omlaag naar het gedeelte Agent.

6. Selecteer de machtiging Contact opnemen Weergeven.

7. Ga naar het begin van de pagina en klik op Gereed.

Enable Multi-Party Conferencing

Volg deze stappen als u uw agents in staat wilt stellen om met meer dan twee andere partijen te vergaderen.

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerAdmin.
  2. Klik op Beveiligingsprofielen.

3. Open het beveiligingsprofiel van de agent.

4. Klik op het tabblad Machtigingen en klik daarna op Bewerken.

5. Blader omlaag naar het gedeelte Agent en selecteer de machtiging Conferentie met meerdere partijen Weergeven.

6. Ga naar het begin van de pagina en klik op Gereed.