Locaties

Locaties dienen om de plaats te identificeren waar een gebruiker woont of werkt. Momenteel worden locaties alleen gebruikt in de eigenschappen van de gebruikersaccount.

Een locatie maken

Vereiste machtigingen: Locaties Maken

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Admin.
  2. Ga naar Locaties.
  3. Klik op Nieuwe maken.
  4. Typ de locatienaam in het daarvoor bestemde veld.
  5. Klik op Locatie maken.

Vanaf de pagina Locaties kunt u (als u de juiste machtigingen hebt) een bestaande locatie openen en het volgende doen:

• De locatie kopiëren, als u de machtiging Locaties Maken hebt.
  • De locatie bewerken, als u de machtiging Locaties Bewerken hebt.
  • De locatie activeren of deactiveren, als u de machtiging Locaties Deactiveren hebt.

De locatie van een gebruiker instellen

Vereiste machtigingen: Gebruikers Bewerken. U moet ook gegevenstoegang hebben voor het team van de gebruiker. Dit wordt ingesteld in uw Beveiligingsprofiel.

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Admin.
  2. Ga naar Locaties.
  3. Vind en selecteer de gebruikersaccount die u wilt bewerken.
  4. Klik op Bewerken.
  5. Selecteer de gewenste locatie in de vervolgkeuzelijst Locatie. Locaties komen onmiddellijk beschikbaar in dit vervolgkeuzemenu nadat u ze hebt gemaakt.