Statische levering

Statische levering is de oude routeringsmethode van CXone. Bij gebruik van deze methode zijn agents beperkt tot het afhandelen van één interactieGesloten De volledige conversatie met een agent via een kanaal. Een interactie kan bijvoorbeeld een telefoongesprek, een e-mailuitwisseling, een chatgesprek of een uitwisseling via social media zijn. van één kanaalGesloten Een manier waarop contacten kunnen communiceren met agents of bots, zoals spraak (telefoon), e-mail, chat, social media enzovoort. tegelijk, ongeacht het team of de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent waaraan ze zijn toegewezen. U kunt de volgende uitzonderingen configureren:

• In de instellingen voor e-mailvaardigheden kunt u configureren dat e-mails kunnen worden onderbroken door een inbound telefooninteractie.

• In de instellingen voor e-mailvaardigheden kunt u het automatisch parkeren van e-mails inschakelen, zodat agents een e-mailantwoord kunnen opschorten om ander werk te doen.

• Op team- of gebruikersniveau kunt u agents in staat stellen maximaal 12 gelijktijdige chats af te handelen. Instellingen voor individuele gebruikers hebben voorrang op instellingen voor teams.

Het besluitvormingsproces voor statische levering is eenvoudig. Interacties worden gerouteerd op basis van hoe lang agents beschikbaar zijn geweest en het geconfigureerde bekwaamheidsniveau van agents in de skill. U kunt de agentpool beperken door bullseye-routering of één routeringsattribuut in te stellen.

Belangrijke informatie over Statische levering

• Het alternatief voor statische levering is dynamische levering. Dynamische levering is de aanbevolen routeringsmethode. Informatie over de onderdelen en functionaliteit die in statische en dynamische levering worden ondersteund, is te vinden in de tabel Ondersteunde onderdelen en functionaliteit voor CXone-routering.

• Statische levering wordt ondersteund in MAX, Salesforce Agent en Agent for Oracle Service Cloud.