Dynamische levering inschakelen voor uw organisatie

De informatie op deze pagina heeft betrekking op een routeringsstrategie op basis van dynamische levering. Als uw organisatie een routeringsstrategie op basis van statische levering gebruikt, klikt u hier voor informatie over statische levering.

Vereiste machtigingen: Externe bedrijfseenheid Bewerken

Wanneer u overschakelt van statische levering naar dynamische levering, verandert de ervaring van uw agents. U moet uw agents training geven op de volgende gebieden:

• Omgaan met de extra cognitieve belasting.
  • De verschillen in de agentapplicatie-interface. Dit omvat het handmatig accepteren van inkomende contacten, als u die functie inschakelt.
  1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

2. Ga naar ACD-configuratie > Bedrijfseenheden.

3. Klik op de bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren die u wilt bewerken.
  4. Klik op Bewerken.
  5. Stel Methode voor contactafhandeling in het gedeelte Contactafhandeling in op Dynamische levering (aanbevolen).
  6. Lees het popup-venster met verificatie-informatie en klik op Ja.
  7. Ga naar het begin van de pagina en klik op Gereed.