Aanvullende taken in Workforce Intelligence

WFI werkt alleen met digitale e-mail, chat en SMS. Het ondersteunt geen andere Digital First Omnichannel-messaging of sociale kanalen.

Openstaande regelacties in WFI accepteren of afwijzen

Vereiste machtigingen: Openstaande regelacties bewerken

1. Klik op de app-kiezer en selecteerWorkforce Intelligence.

2. Klik op Regelacties in behandeling.

3. Klik ergens binnen de rij met de actie die u wilt accepteren. Er wordt een beoordelingsformulier geopend met informatie over de actie. Klik op de pijl omhoog om een sectie te sluiten. Klik op de pijl omlaag om de sectie opnieuw te openen.

4. Voer eventueel een Opmerking bij beoordeling in om toe te lichten waarom u de actie goedkeurt of afwijst. U kunt maximaal 150 tekens invoeren.
  5. Klik op Accepteren of Afwijzen. Als u de acties goedkeurt, gebeuren ze onmiddellijk.

Meldingsinstellingen configureren

Vereiste machtigingen: Meldingsinstellingen bewerken

U kunt instellen hoe u een melding wilt ontvangen wanneer een activiteit plaatsvindt met betrekking tot Workforce Intelligence-regels.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerWorkforce Intelligence.

2. Klik op Meldingsinstellingen.

3. Klik op Bewerken.
  4. Configureer de velden Activiteit, E-mail, Frequentie en Vanaf __:__.

5. Klik op Gereed.

Datapunten maken

Deze functionaliteit wordt niet langer ondersteund. Deze functie wordt uit WFI verwijderd in een toekomstige release.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerWorkforce Intelligence.

2. Klik op Datapunten.

3. Klik op Nieuwe maken.

4. Voer in het gedeelte Informatie over datapunt een Naam en een Beschrijving in. De beschrijving kan uit maximaal 200 tekens bestaan.
  5. Selecteer in het gedeelte Datapunttoewijzing een Categorie, een Formulier en een Vraag. Er kan maar één vraag per datapunt zijn.

6. Klik op Datapunt maken.