Studio downloaden en installeren

Vereiste machtiging: Support en downloads>Aan

Belangrijke informatie over het installeren van Studio

• Om Studio te kunnen downloaden en gebruiken, hebt u een geldige gebruikersnaam met wachtwoord voor CXone nodig. De applicatie kan alleen worden gedownload vanuit CXone.
  • U moet Studio installeren op een systeem met een Windows-besturingssysteem.
  • Het installatieprogramma van Studio controleert of uw computer een 32-bits of 64-bits besturingssysteem gebruikt. Het installatieprogramma installeert automatisch de Studio-versie die compatibel is met uw besturingssysteem.
  • Studio vraagt u om automatische updates uit te voeren wanneer NICE CXone nieuwe functies, hotfixes en andere updates uitbrengt. Een gearchiveerde Studio-versie blijft na elke update in uw lokale map aanwezig voor gebruik bij eventuele diagnosestappen.
  • Soms wordt het downloaden en installeren van Studio ten onrechte geblokkeerd door antivirussoftware. Het is bijvoorbeeld bekend dat Panda Cloud Anti-Virus downloads van Studio soms blokkeert. Als u dit antivirusprogramma hebt, zoekt u op de website van Panda Security naar modifying internet connection permissions. Pas de instellingen van Panda aan, zodat u Studio kunt downloaden. Neem contact op met uw antivirusleverancier als u problemen ondervindt.

Studio downloaden en installeren

1. Klik rechtsboven in het venster van CXone op uw voorletters en klik vervolgens op Support and Downloads.

2. Klik op Accept wanneer de juridische voorwaarden worden weergegeven. Als u de juridische voorwaarden nog niet hebt gelezen, moedigt NICE u aan om dit te doen.
  3. Klik op Studio.exe in de lijst met applicaties. Afhankelijk van de instellingen van uw browser kan de download van het bestand StudioSetup.exe automatisch starten of wordt u eerst gevraagd waar u het bestand wilt opslaan.
  4. Start vervolgens het bestand StudioSetup.exe om te beginnen met de installatie van Studio.
  5. Wanneer de installatie van Studio is voltooid, wordt het inlogvenster geopend zodat u kunt inloggen.