Transcriptfragment

Gebruik het Transcriptfragment met de Get Bot Transcript action-actie. Het fragment maakt een dynamische gegevensobject om de transcriptgegevens vast te houden. De naam van het object dat u maakt, moet overeenkomen met de naam die wordt gebruikt in de eigenschap transcriptVarName (out) in de Get Bot Transcript-actie.

Als u de eigenschap Indeling van de Get Bot Transcript-actie instelt op HTML, gebruikt u dit fragment:

DYNAMIC mytranscript
ASSIGN transcriptHtml = '{mytranscript.messages}'

Als u de eigenschap Indeling instelt op JSON, gebruikt u dit fragment:

DYNAMIC mytranscript
ASSIGN transcriptJson = '{mytranscript.messages.asjson()}'