Frameworkacties

Het tabblad Framework in Studio bevat een complete lijst van alle acties in Desktop Studio. Dit bevat:

• Algemeen gebruikte acties: de acties die het vaakst worden gebruikt, zijn beschikbaar op het tabblad Tools als onderdeel van het standaard palet. Deze acties zijn beschikbaar voor alle Studio-gebruikers.
  • Geavanceerde acties of acties met beperkt of specifiek gebruik: sommige acties op het tabblad Framework zijn geavanceerd of hebben een heel specifiek gebruik, zoals het toestaan van integraties in specifieke toepassingen van derden. Ze zijn niet beschikbaar op het standaard palet en alleen toegankelijk op het tabblad Framework.
  • API-acties: heel wat Framework-acties zijn API-acties. Ze dupliceren CXone API's. Deze acties zijn technisch en vereisen kennis van en inzicht in API's en het gebruik ervan.

Omdat sommige acties op dit tabblad meer geavanceerd zijn, zijn ze niet standaard beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers. Als u het tabblad niet ziet in Studio , is dit niet ingeschakeld voor uw bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren . Als uw organisatie een behoefte heeft waaraan kan worden voldaan met een Framework-actie, kan uw CXone-accountmanager toegang verlenen tot het tabblad Framework.

Als u toegang hebt tot het tabblad Framework, moet u voorzichtig te werk gaan bij het gebruik van acties waarmee u niet echt bekend bent. Veel van de acties zijn niet gedocumenteerd in de online help. U kunt uw CXone-accountmanager vragen of een vraag indienen bij de CXone klantencommunity voor meer informatie over de functie van een actie.