Suppresscall

Geeft aan het aanroepende script door dat de outbound oproep niet moet worden gestart en past de juiste dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. toe op de oproep.

Dependencies

• Suppresscall moet niet worden gebruikt voor massale oproeponderdrukking. De filters in de outbound-strategie zijn beter geschikt voor dat type onderdrukking.
  • Deze actie retourneert de waarde FALSE naar het belscript om aan te geven dat de oproep niet moet worden gestart.
  • U moet in de Scriptactie-editor het END-attribuut inschakelen om af te dwingen dat dit de laatste actie in het script is.
  • De mogelijkheid om in te stellen wie gebeld kan worden, wordt geïmplementeerd door middel van een onderdrukkingsfunctie die belverzoeken onderschept en controleert of de nummers niet voorkomen in een door de klant bijgehouden onderdrukkingslijst.
  • Beheerders kunnen telefoonnummers via CXone in het systeem invoeren en outbound oproepen vergelijken met deze lijst. Als er een overeenkomst wordt gevonden, wordt de belpoging onderbroken en wordt een specifieke dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. geretourneerd die aangeeft dat de oproep is onderdrukt. Dit is nuttig voor beheerders die bepaalde telefoonnummers uit actieve oproeplijsten willen verwijderen. De lijst met overeenkomende telefoonnummers kan afzonderlijk of in een batch worden ingevoerd. Een logboekrapport bevat informatie over alle items en wijzigingen die zijn aangebracht in de ingevoerde records.
  • Deze functie kan worden gekoppeld met de Addtodnc actionom te zorgen dat klanten die niet gebeld willen worden, onmiddellijk kunnen worden onderdrukt voor alle actieve outbound ACD skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent.
  • De applicatie ondersteunt een webservice-interface waarmee een CRM-applicatieGesloten Klantrelatiebeheer: externe systemen voor het beheren van contacten, verkoopkansen, supportdetails en cases. met CXone kan communiceren en elke oproep kan 'goedkeuren' voordat een belpoging wordt gedaan.
  • Het onderdrukkingssysteem accepteert invoer vanuit de gebruikersinterface, de webservice-interface of een geüpload tekstbestand. Elk onderdrukkingsverzoek dat is ingesteld om op een bepaalde datum en tijd in de toekomst te vervallen, kan optioneel een specifieke start- en eindtijd bevatten.

Supported Script Types

The icon for the Phone script type - an old-style phone handset with curved lines indicating sound coming out of it.

Telefoon

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

Disposition Selecteer een dispositie uit de vervolgkeuzelijst die u wilt toewijzen met deze actie.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.