Queuevm

Plaatst een bestand met een ingesproken bericht in de wachtrij voor een ACD -skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent of een doelagent, zodat deze agents ingesproken berichten snel kunnen afhandelen terwijl ze ook andere oproepen nog effectief kunnen verwerken.

Dependencies

Supported Script Types

The icon for a Generic script type - a rectangle with < and > symbols inside it.

The icon for the Email script type - a large @ symbol in a diamond.

The icon for the Chat script type - a chat bubble with an ellipsis inside (...), in a diamond shape.

The icon for the Phone script type - an old-style phone handset with curved lines indicating sound coming out of it.

The icon for the Voicemail script type - a symbol that looks like a cassette tape - two circles sitting on a horizontal line.

The icon for the Work Item script type-a piece of paper with one corner folded down and a bullet list on it.

The icon for the SMS script type - a smart phone with a chat bubble coming out of it.

The icon for the Digital script type - a computer monitor with a smartphone next to it.

Generiek

E-mail Chat Telefoon Voicemail Werkitem SMS Digitaal

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

FileName

De naam van het bestand dat in de wachtrij wordt geplaatst. Moet het bestandspad bevatten vanuit de hoofdmap van de bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren.
Skill Selecteer een ACD -skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent. Als u Default selecteert, gebruikt het script de standaardskill die is toegewezen aan het bijbehorende contactpunt.U kunt in deze eigenschap een variabele gebruiken. De voicemail wordt in de wachtrij voor deze skill geplaatst.
From Aangepaste beschrijving van de oorsprong van het werkitem. Gebruikt standaard de ANI (automatic number identification)Gesloten Nummerweergave, ook Beller-ID genoemd. Weergave van het telefoonnummer van een inkomend telefoongesprek. van de beller.
To Deze eigenschap is het e-mailadres van de nieuwe ontvanger(s) in deze indeling: naam@domein.com. U kunt variabelesubstitutie gebruiken in deze eigenschap. Gebruikt standaard de DNISGesloten Dit is het nummer dat een klant heeft gebeld om uw organisatie te bereiken (inbound), of het nummer dat de agent of het systeem heeft gebeld om een klant te bereiken (outbound). van de beller.

NewContactIDVar

Volgt de nieuwe contact-ID van het werkitem dat wordt gespawnd.

TargetAgent

Selecteer een agent in de vervolgkeuzelijst als u wilt dat een specifieke agent contacten afhandelt die worden gerouteerd door de skill die u opgeeft in de Skill-eigenschap. Als u bijvoorbeeld een agent hebt die een expert is op een bepaald gebied, kunt u deze agent instellen om bepaalde contacten aan te nemen wanneer een agent wordt aangevraagd. U kunt in dit veld een variabele gebruiken. Bijvoorbeeld, {AgentId}.Als de doelagent niet beschikbaar is, zet CXone het contact in de wachtrij totdat de agent beschikbaar is. Als de doelagent de oproep weigert, routeert CXone het contact naar een andere beschikbare agent met dezelfde skill.

HighProficiency

Voer de maximale skillbekwaamheid in die een agent kan hebben om een contact te ontvangen vanuit deze actie. Bekwaamheidswaarden zijn hele getallen van 1 tot 20, waarbij 1 de beste en 20 de slechtste bekwaamheid aangeeft.

LowProficiency

Voer de minimale bekwaamheid in die een agent moet hebben om een contact te ontvangen vanuit deze actie. Bekwaamheidswaarden zijn hele getallen van 1 tot 20, waarbij 1 de beste en 20 de slechtste bekwaamheid aangeeft.

RoutingAttribute

Selecteer het specifieke attribuut dat u wilt gebruiken in de routeringscriteria. Bij het aanvragen van agents worden alleen agents met de opgegeven combinatie van Skill en RoutingAttribute geselecteerd om contacten aan toe te wijzen. Gebruik de UpdateContactaction als u het routeringsattribuut later in het script wilt wijzigen of verwijderen. The default option is Not Applicable. Voor deze eigenschap wordt vaak een vervangende variabele gebruikt.

Resultaatvertakkingsvoorwaarden

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

Fout

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.