Placecall

Start een nieuwe outbound oproep.

Deze actie kan worden geconfigureerd om onderscheid te maken tussen een live persoon en een antwoordapparaat of faxapparaat.

Dependencies

• Placecall is uitsluitend bedoeld voor outbound oproepen die hun eigen scriptverwerking nodig hebben. Nadat de gebelde partij heeft geantwoord, kan het script zich gedragen als een inbound script.
  • Als de outbound oproep mislukt door fouten in een vertakking (NoAnswer, Busy, InvalidNumber of Error), moet het script dat de Hangup-actie uitvoert het script beëindigen. Gebruik de End action voor Error vertakkingsvoorwaarden. Anders blijft het script in CXone aanwezig als een niet-beëindigd script.

Supported Script Types

The icon for the Phone script type - an old-style phone handset with curved lines indicating sound coming out of it.

Telefoon

Comparison of Similar Actions

De volgende acties hebben vergelijkbare functies, maar met enkele belangrijke verschillen:

• Placecall: gereserveerd voor outbound oproepen die hun eigen scriptverwerking nodig hebben, zoals het spawnen van vooraf opgenomen berichten of prompts. U kunt bijvoorbeeld de callcentermanager waarschuwen dat het maximum aantal poorten bijna is bereikt of u kunt een enquête-oproep spawnen.
  • Transfer: wordt gebruikt om een lopend gesprek door te schakelen naar een ander telefoonnummer. Doorgeschakelde oproepen blijven in het CXone-platform aanwezig en de voortgang van de oproep wordt nog steeds gemonitord en geregistreerd. Vanaf het moment van doorschakeling verbruikt de oproep twee poorten. Omdat deze actie CXone poorten gebruikt, kunnen oproepdetails worden opgeslagen en kan rapportage worden gebruikt.
  • BlindXfer: wordt gebruikt om een lopend gesprek door te schakelen naar een ander telefoonnummer. De doorgeschakelde gesprekken blijven op de NICE CXone telefonie-uitrusting, maar de poortGesloten De in- en uitgangen waar informatie wordt uitgewisseld tussen een netwerk en een computer of een server. die voor de oproep werd gebruikt, wordt vrijgegeven. De gespreksvoortgang en de opnamen worden niet langer gemonitord na het doorschakelen. Omdat een poort daarnaast niet wordt gebruikt, kunnen geen van de oproepdetails worden opgeslagen na het blind doorschakelen.

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Caption

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

PhoneNumber

Het telefoonnummer dat wordt gebeld. U kunt een specifiek nummer in dit veld vastleggen of een variabele gebruiken om naar andere nummers te verwijzen.

CallerID

Het telefoonnummer dat de klant te zien krijgt als beller-ID wanneer de oproep wordt gestart.

Timeout

Het aantal seconden dat het systeem op antwoord wacht voordat de NoAnswer -vertakking wordt getriggerd. De timeout begint te lopen wanneer de telefoon van de klant overgaat. De time-outlimiet is 55 seconden.

DetectionType

Hiermee kunt u opgeven of het outbound script moet proberen om onderscheid te maken tussen een live persoon en een antwoordapparaat.

• Selecteer NONE als er geen onderscheid hoeft te worden gemaakt tussen een live persoon en een antwoordapparaat.
  • Selecteer NOTIFYOFMACHINEASAP als u niet van plan bent om een bericht achter te laten op een antwoordapparaat en de oproep moet worden afgebroken. Als u deze optie gebruikt, moet u MaxMachine instellen op 0.
  • Selecteer NOTIFYOFMESSAGEEND als u van plan bent berichten achter te laten op antwoordapparaten.

Wanneer u deze waarde op iets anders dan NONE instelt, gebruikt het script Antwoordapparaatdetectie (AMD). AMD houdt PlaceCall responsresultaten gedurende 7 seconden vast . In bepaalde scenario's kan dit ertoe leiden dat er geen audio is tijdens het detectievenster.

NoVoiceTimeout

Het aantal seconden stilte op de lijn dat wordt geaccepteerd voordat het script de NoVoice-vertakking volgt.

VoiceMinimum

Het aantal seconden dat een geluid op de lijn moet aanhouden om te verhinderen dat de NoVoice-vertakking wordt getriggerd.

MaxLiveVoice

Het aantal seconden dat een stem die een oproep beantwoordt mag spreken voordat wordt besloten dat het een antwoordapparaat is.

LiveSilence

Het aantal seconden stilte dat na een gedetecteerd stemgeluid vereist is om de vertakking LivePerson te triggeren. Stel deze eigenschap alleen in indien DetectionType is ingesteld op NOTIFYOFMESSAGEEND.

MaxMachine

Het aantal seconden dat een antwoordapparaatbericht kan doorgaan voordat de MachineTimeout-vertakking wordt genomen. Als u DetectionType instelt op NotifyOfMachineASAP, moet u MaxMachine instellen op 0.

MachineSilence

Het aantal seconden nadat het systeem heeft vastgesteld dat een antwoordapparaatbericht afgelopen is voordat de AnswerMachine-vertakking wordt getriggerd.

LinkContactID

Zorgt ervoor dat de nieuwe outbound oproep alvast wordt gekoppeld (pre-linking) aan de gespecificeerde oproep (hierdoor kan de andere partij bijvoorbeeld bezet- of terugbeltonen horen).

SourceLegPersistent

Gebruik deze eigenschap met de nodige voorzichtigheid.

Standaard is FALSE. Als TRUE is geselecteerd, wordt verhinderd dat de bronlinkGesloten De periode waarin de CXone ACD verbonden blijft met een agent. Wordt geregeld door de instelling Timeout voor telefoonnummer bij Bedrijfseenheden > Details. van de oproep wordt beëindigd wanneer de gebelde partij ophangt.

NewLegPersistent

Gebruik deze eigenschap met de nodige voorzichtigheid.

Standaard is FALSE. Als TRUE is geselecteerd, wordt verhinderd dat de bestemmingslink van de oproep wordt beëindigd wanneer de beller ophangt.

Parameters

Bepaalt de naam en de waarde van de parameters om door te geven wanneer een ander CXone-telefoonnummer wordt gebeld. Geef de parameters door als NAME=VALUE-paren. Accolades mogen worden gebruikt. Bijvoorbeeld: FromID={contactID}. Maximale lengte is 100 tekens.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.
Answer Het pad dat wordt gevolgd als de oproep wordt beantwoord en DetectionType is ingesteld op None.
NoAnswer Het pad dat wordt gevolgd als de gebelde partij niet antwoordt binnen het aantal seconden dat is ingesteld in de Timeout-eigenschap. De oproep kan worden beëindigd met de Hangup action.
Busy Het pad dat wordt gevolgd als de oproep resulteert in een bezet-signaal.
Error Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.
InvalidNumber Het pad dat wordt gevolgd als het telefoonnummer ongeldig is omdat de indeling incorrect is of vanwege een andere fout.
LivePerson Het pad dat wordt gevolgd als een live persoon de oproep beantwoordt en de eigenschap DetectionType niet is ingesteld op Geen.
NoVoice Het pad dat wordt gevolgd als de oproep wordt beantwoord, maar er binnen de opgegeven tijd geen stem wordt gehoord.
AnswerMachine Het pad dat wordt gevolgd als de oproep wordt beantwoord door een antwoordapparaat.
Fax Het pad dat wordt gevolgd als een faxapparaat wordt gedetecteerd.
MachineTimeout Het pad dat wordt gevolgd als een antwoordapparaat wordt gedetecteerd en DetectionTypeis ingesteld op NOTIFY OF MACHINE ASAP of NOTIFY OF MESSAGE END.

Script Example

Dit voorbeeld is geen volledig script. Er is extra scriptwerk vereist om deze actie te gebruiken.

The script illustrated below uses the Placecall action to place an outbound call. If an error occurs, the call is not placed and the script ends with the End action. However, after the call is placed, if an answering machine picks up, the system uses Hangup to terminate the call. If a live person picks up, an agent with a designated ACD SkillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent is requested.

Would you like to download this script?