Blindxfer

Schakelt oproepen door buiten het CXone-systeem.

Dependencies

• Als de blinde doorschakeling aangepaste SIPGesloten Een protocol voor het signaleren en besturen van multimedia-communicatiesessies zoals telefoon- en videogesprekken.-headers vereist, moet u de SIPXFERPUTHD action gebruiken om deze te maken.
  • Contactgeschiedenisdata die vóór Blindxfer in het script voorkomen, worden opgeslagen.
  • Nadat Blindxfer wordt uitgevoerd, worden CXone-poorten niet langer gebruikt zodat u niet meer wordt gefactureerd voor de CXone-poorten die worden gebruikt.
  • Als de doorschakeling mislukt, kan CXone de oproep niet herstellen.
  • Nadat Blindxfer is uitgevoerd, is rapportage en oproepbeheer in CXone niet meer mogelijk.
  • Het interlokale tarief kan van toepassing zijn op oproepen die interlokaal worden doorgeschakeld.
  • De persoon die een via Blindxfer doorgeschakelde oproep ontvangt, ziet het telefoonnummer van de oorspronkelijke beller als beller-ID (ANI).

Supported Script Types

The icon for the Phone script type - an old-style phone handset with curved lines indicating sound coming out of it.

Telefoon

Comparison of Similar Actions

De volgende acties hebben vergelijkbare functies, maar met enkele belangrijke verschillen:

• Placecall: gereserveerd voor outbound oproepen die hun eigen scriptverwerking nodig hebben, zoals het spawnen van vooraf opgenomen berichten of prompts. U kunt bijvoorbeeld de callcentermanager waarschuwen dat het maximum aantal poorten bijna is bereikt of u kunt een enquête-oproep spawnen.
  • Transfer: wordt gebruikt om een lopend gesprek door te schakelen naar een ander telefoonnummer. Doorgeschakelde oproepen blijven in het CXone-platform aanwezig en de voortgang van de oproep wordt nog steeds gemonitord en geregistreerd. Vanaf het moment van doorschakeling verbruikt de oproep twee poorten. Omdat deze actie CXone poorten gebruikt, kunnen oproepdetails worden opgeslagen en kan rapportage worden gebruikt.
  • BlindXfer: wordt gebruikt om een lopend gesprek door te schakelen naar een ander telefoonnummer. De doorgeschakelde gesprekken blijven op de NICE CXone telefonie-uitrusting, maar de poortGesloten De in- en uitgangen waar informatie wordt uitgewisseld tussen een netwerk en een computer of een server. die voor de oproep werd gebruikt, wordt vrijgegeven. De gespreksvoortgang en de opnamen worden niet langer gemonitord na het doorschakelen. Omdat een poort daarnaast niet wordt gebruikt, kunnen geen van de oproepdetails worden opgeslagen na het blind doorschakelen.

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Caption

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

Destination Het telefoonnummer waarnaar de oproep zal worden gerouteerd.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

OnDialingError Het pad dat wordt gevolgd als het telefoonnetwerk om technische redenen niet in staat is de oproep te starten.

Tips & Tricks

• Onrelease action wordt vaak gebruikt in combinatie met Blindxfer (wanneer Blindxfer wordt uitgevoerd, wordt Onrelease getriggerd zodat u alle gewenste nawerkacties kunt toevoegen).
  • Onrelease-data die na Blindxfer optreden, kunnen nog steeds worden opgeslagen.

Script Example

Dit voorbeeld is geen volledig script. Er is extra scriptwerk vereist om deze actie te gebruiken.

In this script, Begin triggers the Hours action. If the Hours of Operation profile settings show the contact center to be open, the call will be delivered to an agent. If the contact center is closed or on holiday, Blindxfer will route the call to [example phone number] 8015551212 (set in the Blindxfer properties) to be handled.

Would you like to download this script?