ADDFROMADDR

Voegt een Van-adres toe aan de gestructureerde variabele die is gemaakt met een Createemail action.

Supported Script Types

The icon for the Email script type - a large @ symbol in a diamond.

E-mail

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Caption

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

ContainerVar De naam van de gestructureerde variabele die alle andere variabelen bevat. EML is de standaardnaam.
Address Het e-mailadres dat wordt vermeld in het veld Van.
Replace Een BooleanGesloten Een gegevenstype dat twee mogelijke waarden heeft: Waar en Onwaar. instelling die u kunt gebruiken om aan te geven of u de bestaande ontvangerslijst wilt toevoegen of vervangen. False appends the existing recipient list and True replaces it. De standaardinstelling is False.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.