cURL

cURL is een opdrachtregelprogramma dat wordt gebruikt om gegevens over te dragen van of naar een server met behulp van een van de ondersteunde protocollen, zoals FTP, HTTPS, SSH enzovoort. Deze tool maakt gebruik van een eenvoudige URL om toegang te krijgen tot uw systeemgegevens en kan daarom beveiligingsrisico's met zich meebrengen. Als u besluit dat het gebruik van cURL de beste oplossing is voor uw organisatie, zorg er dan voor dat u voldoende aandacht besteedt aan het beveiligen van deze verbinding.

Als u geen ervaring hebt met het gebruik van cURL, is de aanbevolen beste praktijk om de functies van de gebruikersinterface te gebruiken in plaats van cURL. Gebruik bijvoorbeeld de beschikbare interface voor Gegevensdownloadrapporten in plaats van de URL-syntax die beschikbaar is met cURL.

Belangrijke informatie over cURL:

• Wanneer u de opdracht cURL uitvoert in cmd, moet u de vlag "-k" vóór de URL plaatsen om uw bestand uit te voeren.
  • Wanneer u een batchscript schrijft voor de opdrachtregel, worden procenttekens (%) geïnterpreteerd als variabelen en komen ze niet goed in de URL terecht. Om dit probleem op te lossen, moet u een extra procentteken (%) toevoegen vóór elk procentteken in de URL. Als de URL bijvoorbeeld eindigt op: "... c4EoQ %3d%3d&", dan verdubbelt u de procenttekens: "... c4EoQ%%3d%%3d&".
  • Als u de CXone-gebruikersaccount deactiveert van de gebruiker die de cURL-verbinding heeft gemaakt, dan blijft de verbinding functioneren. Het deactiveren van CXone-gebruikersaccounts heeft geen invloed op de functionaliteit van cURL-verbindingen.
  • U kunt online veel bronnen vinden van waaruit u cURL kunt downloaden. Wees voorzichtig en controleer of de download veilig is. Bij de downloadbestanden worden ook vaak instructies gegeven voor het installeren van cURL.

Gegevensdownloadrapporten genereren met cURL

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Als u geen ervaring hebt met het gebruik van cURL, gebruik dan de interface voor Gegevensdownloadrapporten in plaats van cURL.

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Reporting.
  2. Ga naar Gegevensdownloads > Gegevensdownload.

3. Selecteer een rapport uit de lijst met beschikbare rapporten.
  4. Stel uw voorkeursopties in, zoals de datum- en tijdnotatie.
  5. Klik op cURL genereren.
  6. Kopieer de code uit het tekstvak en plak deze op de door u gekozen locatie.