FQDN's en IP-adressen voor spraak

Op deze pagina staan de FQDN's en IP-adressen die vereist zijn voor CXone wanneer u Integrated Softphone gebruikt of wanneer CXone wordt gebruikt als de RespOrgGesloten De organisatie die verantwoordelijk is voor het onderhoud van de registratie van gratis telefoonnummers. voor uw gratis telefoonnummers. Welke IP-adressen u moet openen of toestaan, is afhankelijk van welke van deze spraakopties uw callcenter eventueel gebruikt. Als uw organisatie een van deze opties gebruikt:

• Selecteer Global Integrated Softphone als u Integrated Softphone gebruikt.
  • Selecteer de telefoonnummeroptie die overeenkomt met het telefoonnummer waarvoor CXone de RespOrg is.
  • Kopieer de informatie die onder aan deze pagina staat.

Deze informatie kunt u ook op één plek vinden in plaats in de vorm van een wizard op de pagina Vereisten voor poorten, domeinen, spraak en IP-adressen. Zie deze pagina in het Engels voor de meest actuele informatie.

Geselecteerde informatie verschijnt onder deze lijn.