FQDN's en IP-adressen per cluster

Op deze pagina staan de FQDN's en de bijbehorende IP-adresblokken die vereist zijn voor CXone. Welke FQDN's en IP-adressen u moet openen of toestaan, is afhankelijk van de cluster waar uw CXone-systeem zich bevindt. De informatie voor uw organisatie ontdekken:

• Selecteer uw clusternaam in de checklist aan de rechterkant van de pagina.
  • Kopieer de informatie die onder aan deze pagina staat.
  • Als u uw clusternaam niet kent, neemt u contact op met uw CXone-accountmanager.

Deze informatie kunt u ook op één plek vinden in plaats in de vorm van een wizard op de pagina Vereisten voor poorten, domeinen, spraak en IP-adressen. Zie deze pagina in het Engels voor de meest actuele informatie.

Geselecteerde informatie verschijnt onder deze lijn.