Advanced Chat, Proactive Chat, Web Analytics en Collaboration (V2) gebruiken

Om chats te gaan afhandelen, log je in bij en stel je je status in op Beschikbaar.MAX Je kunt chats afhandelen zoals je elke andere chatinteractie zou afhandelen in .MAX Je kunt chats doorschakelen, snelle antwoorden gebruiken en disposities toewijzen aan interacties, als dit is geconfigureerd door de systeembeheerder.

Je scherm delen met klanten

Je kunt je scherm of een bepaalde geopende applicatie op je scherm delen met een contact. Het scherm of de applicatie wordt live weergegeven, zodat de klant kan zien wat je doet in het scherm of de applicatie.

1. Klik op Starten > > Co-browsing met MAX.

De tekst van Co-browsing met MAX kan variëren, afhankelijk van de systeeminstellingen.

2. Klik op het pictogram Scherm delen (twee monitoren) in de werkbalk van de co-browsing sessie.
  3. Selecteer in het selectievenster het scherm of de applicatie die je met de klant wilt delen. Klik op Delen.
  4. Wanneer je klaar bent met het delen van je scherm, klik je nogmaals op het pictogram voor schermdeling om de functie uit te schakelen.

Co-browsing sessies starten

Co-browsing starten vanuit een actief chatvenster

1. Klik op Starten.

2. Klik op Co-browsing met MAX.

De tekst van Co-browsing met MAX kan variëren, afhankelijk van de systeeminstellingen.

Een URL naar een klant sturen om co-browsing te starten

1. Klik op Starten > Co-browsing.

2. Klik op Nieuwe URL ophalen.

3. Wanneer de URL verschijnt, klik je op URL kopiëren.
  4. Stuur deze code naar de klant.
  5. Klik op Sluiten.

Je --venster instellen als popoutAgent

1. Klik op Meer > Weergave.

2. Klik op Multichat-weergave > Uit.

3. Klik op Panelen > Aan.