CXone Softphone voor beheerders

CXone Softphone is een applicatie waarmee uw agents een internettelefoon kunnen gebruiken voor spraakinteracties met contacten. De originele CXone Softphone is een eenmalige, eeuwigdurende licentie die wordt toegewezen aan een computer. U kunt deze licentie niet overdragen aan andere computers. De licentie is beschikbaar voor Windows 10 en macOS. CXone Hosted Softphone is dezelfde softphone-applicatie, maar deze licentie wordt toegewezen aan een medewerker in plaats van aan een apparaat. U kunt de licentie naar andere Windows 10-computers overdragen om externe agents en hot-desking te ondersteunen.

CXone Softphone kan alleen worden gebruikt met MAX.

Om CXone Softphone in uw systeem in te schakelen, neemt u contact op met uw CXone-accountmanager.

CXone Softphone downloaden en installeren

Vereiste machtigingen: Software-updates Weergeven

Voordat u CXone Softphone downloadt, moet u bepalen welke versie u nodig hebt. CXone Softphone en CXone Hosted Softphone gebruiken verschillende licenties en kunnen niet gelijktijdig op dezelfde computer worden uitgevoerd. Als u niet zeker weet welke versie u nodig hebt, neemt u contact op met de beheerder van uw contactcenter of met uw CXone-accountmanager.

1. Klik rechtsboven in CXone op uw initialen. Klik op Support en downloads.
  2. Lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren.
  3. Klik op de juiste softphone-applicatie voor uw situatie: CXone Softphone 6.1:
    • CXone_Softphone_6.1.2.0_104472.exe – Individuele download voor Windows.
    • CXone_Softphone_6.1.2.0_104473.dmb – Individuele download voor Apple macOS.
    • CXone_Softphone_6.1.2.0_104472.msi – Pakket voor geautomatiseerde installatie in Windows.
    CXone Hosted Softphone 6.1:
    • CXone_Hosted_Softphone_6.1.2.0_104476.exe – Individuele download voor Windows.
    • CXone_Hosted_Softphone_6.1.2.0_104476.msi – Pakket voor geautomatiseerde installatie in Windows.
  4. Als de download niet automatisch wordt uitgevoerd, slaat u het bestand op en voert u het uit.
  5. Klik op Ja om het installatieprogramma toe te staan wijzigingen in uw computer aan te brengen.
  6. Selecteer in de vervolgkeuzelijst de taal die u wilt gebruiken tijdens de installatie. Klik op OK.
  7. Volg de stappen in de configuratiewizard om de installatie van de softphone te voltooien.