Inloggegevens voor Secure External Access genereren

Deze pagina is bedoeld voor Cloudopslag in AWS. Als u Cloudopslag gebruikt in Azure, raadpleeg de sectie Azure-opslag van Cloudopslagservices online Help.

Vereiste machtigingen: Secure External Access Bewerken

Met Secure External Access (SEA) kunt u bestanden vanuit CXone Cloudopslagservices actieve opslag veilig kopiëren of verplaatsen naar een opslaglocatie buiten CXone. Om SEA in te schakelen, moet u inloggegevens genereren. U gebruikt deze inloggegevens wanneer u bestanden uit SEA ophaalt. Als u de sleutels verliest, moet u nieuwe genereren. Nieuwe inloggegevens komen in de plaats van de eerdere set inloggegevens. Dit geldt voor de toegangssleutel, de ID en de bestandslocatie. Als u nieuwe inloggegevens genereert, moet u de applicatie bijwerken die u gebruikt om uw bestanden uit SEA op te halen.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerAdmin.
  2. Klik op Cloudopslag > Levenscyclusbeheer .
  3. Als u voor de eerste keer inloggegevens maakt, klikt u op Nieuwe maken.

4. Als u vervangende inloggegevens wilt genereren, klikt u op Bewerken en vervolgens selecteert u Sleutel genereren.
  5. Kopieer de Bestandslocatie, de Toegangssleutel-ID en de Geheime toegangssleutel en bewaar deze informatie op een veilige plek. Als het 60-secondenvenster waarin de waarden zichtbaar zijn, eindigt voordat u de informatie kunt opslaan, klikt u op Tonen.