Groepen beheren

Een groep maken

Vereiste machtigingen: Groepen Maken of Bewerken

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Admin.
  2. Ga naar Groepen.
  3. Klik op Nieuwe maken.
  4. Geef de groep een unieke, beschrijvende Groepsnaam.
  5. Klik op Groep maken of op Gereed.
  6. Wijs gebruikers toe aan de groep. U moet de machtigingen Gebruikers Bewerken en Groepen Bewerken hebben om deze actie te kunnen uitvoeren.
    1. Klik op het tabblad Gebruikers.
    2. Ga naar het gedeelte Gebruikers toevoegen en selecteer de selectievakjes bij alle gebruikers die u wilt toevoegen.
    3. Klik op Gebruikers toevoegen.
  7. Als u opmerkingen over de groep wilt toevoegen, klikt u op het tabblad Opmerkingen en daarna op Bewerken. Typ de gewenste opmerkingen en klik op Gereed.
  8. Om terug te keren naar de groepentabel, klikt u op << Terug naar groepen.

Auditgeschiedenis van groepen

Vereiste machtigingen: Groepen Weergeven

Het tabblad Auditgeschiedenis van een groep bevat een geschiedenis van de wijzigingen van die groep, inclusief de gewijzigde velden, de oude en de nieuwe waarde, en wie de verandering heeft uitgevoerd en wanneer. U kunt zoek- en filtertools gebruiken om de inhoud van de tabel te beperken op basis van uw eigen criteria.