ACD

Met de ACD-applicatie in NICE CXone kunt uw kanalenGesloten Een manier waarop contacten kunnen communiceren met agents of bots, zoals spraak (telefoon), e-mail, chat, social media enzovoort. voor inbound (inkomende) en outbound (uitgaande) interacties configureren. Inbound kanalen zijn onder andere spraak (telefoon), chat, e-mail, voicemail, SMSGesloten Short Message Service; ook bekend als tekstberichten. en werkitemsGesloten Aanpasbare methode voor het aanleveren van contacten bij agents via Studio-scripts..

Outbound kanalen zijn e-mail, SMS en spraak (telefoon). Outbound kanalen kunnen handmatig zijn, zoals een agent die zelf één contact opbelt. Maar deze kanalen kunnen ook geautomatiseerd zijn, bijvoorbeeld een dialer-campagne via Personal Connection, of Proactive Chat-pop-ups op uw website.

Met de ACD-applicatie kunt u ook algemene instellingen configureren voor uw interactiekanalen, uw agents en de manier waarop u interacties tussen beide routeert. Hiervoor gebruikt u dingen zoals skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent, dispositiesGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie., contactpuntenGesloten Het toegangspunt dat een inbound contact gebruikt om een interactie te starten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres. en snelle antwoorden.