Stations beheren

Een station maken

Vereiste machtigingen: Stationsprofielen Maken, Stations Maken

1. Als u dit nog niet hebt gedaan, maak dan een stationsprofiel aan om de sessietimeout voor het nieuwe station in te stellen:

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

2. Ga naar ACD-instellingen > Stationsprofielen.

3. Klik op Nieuwe maken.
    4. Voer bij Station-timeout het aantal seconden in dat CXone moet wachten voordat een inactieve agent wordt uitgelogd bij het station. Als u bijvoorbeeld wilt dat CXone de agent na 5 minuten inactiviteit automatisch uitlogt, voert u 300 seconden in.
    5. Voer een Profielnaam in die past bij de ingestelde timeout. U zou het profiel bijvoorbeeld 5 Minuten kunnen noemen.
    6. Klik op Stationsprofiel maken.
  2. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

3. Ga naar ACD-instellingen > Stations.

4. Klik op Nieuw > Eén station.
  5. Typ een Stationsnaam, het Telefoonnummer dat u voor dit station wilt gebruiken, de Beller-ID die contacten te zien krijgen wanneer ze oproepen ontvangen van een agent die dit station gebruikt, en het Stationsprofiel met de sessietimeout die u op dit station wilt toepassen.
  6. Als u de IP-adressen van de apparaten van uw contactcenter wilt kunnen traceren, vult u het veld IP-adres van station in.
  7. Een weigeringstimeout is de tijd waarbinnen een agent een aangeleverd contact moet accepteren, omdat het anders door CXone automatisch terug in de wachtrij wordt geplaatst. Als u weigeringstimeouts wilt instellen die voorrang hebben boven de instellingen in het gebruikersprofiel van de agent, voert u de gewenste waarden in voor de velden Chat, E-mail, Telefoon, Voicemail en Werkitem.
  8. Klik op Station maken.

Meerdere stations tegelijk beheren

Vereiste machtigingen: Stationsprofielen Maken, Stations Maken

1. Als u dit nog niet hebt gedaan, maak dan stationsprofielen aan om de sessietimeouts voor uw stations in te stellen:
    1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

2. Ga naar ACD-instellingen > Stationsprofielen.

3. Klik op Nieuwe maken.
    4. Voer bij Station-timeout het aantal seconden in dat CXone moet wachten voordat een inactieve agent wordt uitgelogd bij het station. Als u bijvoorbeeld wilt dat CXone de agent na 5 minuten inactiviteit automatisch uitlogt, voert u 300 seconden in.
    5. Voer een Profielnaam in die past bij de ingestelde timeout. U zou het profiel bijvoorbeeld 5 Minuten kunnen noemen.
    6. Klik op Stationsprofiel maken.
  2. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

3. Ga naar ACD-instellingen > Stations.

4. Klik op Nieuwe maken > Meerdere stations beheren.
  5. Klik op Bestaande stations downloaden.
  6. Open het bestand om het te bewerken, maar laat CXone geopend in uw browser.
  7. Typ informatie over alle stations in de rijen onder de rijen met kopteksten en toelichtingen. Verander niets aan de kolomnamen, de volgorde of de gegevensindeling.

8. Sla het bestand op.
  9. Ga terug naar CXone.
  10. Klik in het gedeelte Bestand selecteren van de pagina Meerdere gebruikers beheren op Bestand kiezen.
  11. Blader naar het bestand dat u zojuist hebt opgeslagen. Selecteer het en klik op Openen.

12. Selecteer het Bestandstype dat overeenkomt met het bestand dat u hebt geselecteerd.
  13. Klik op Bestand uploaden.
  14. Controleer uw e-mail voor het uploadrapport. Als het rapport aangeeft dat er fouten waren in het bestand dat u geüpload hebt, klik dan op Terug in CXone. Herstel de fouten in het bestand en upload het bestand opnieuw. Als het e-mailrapport aangeeft dat er geen fouten zijn opgetreden, klikt u op Sluiten.