Campagnes beheren

Campagnes maken

Vereiste machtigingenCampagnes Maken

Als u al een campagneGesloten Een groep van skills die wordt gebruikt voor trendrapporten. hebt gemaakt die u wilt gebruiken, kunt u deze stap overslaan. U beschikt bijvoorbeeld over een campagne die u voor meerdere kanalen wilt gebruiken.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.
  2. Ga naar Contactinstellingen > Campagnes.
  3. Klik op Nieuwe maken.
  4. Typ een waarde in het veld Campagnenaam.
  5. Klik op Campagne maken.

De skills in een campagne beheren

Vereiste machtigingenCampagnes Bewerken

Wanneer u een skill maakt, moet u die direct toewijzen aan een campagne. Als u later skills aan een campagne wilt toevoegen of uit een campagne wilt verwijderen, kunt u dit vanuit de campagne zelf doen.

1. Klik op de app-kiezer en selecteer ACD.
  2. Ga naar Contactinstellingen > Campagnes.
  3. Klik op een campagneGesloten Een groep van skills die wordt gebruikt voor trendrapporten. om die te openen.
  4. Wanneer de campagne verschijnt, klikt u op het tabblad Skills.
  5. Selecteer in het gedeelte Skills toevoegen de selectievakjes bij de skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die u aan de campagne wilt toewijzen.
  6. Klik op Skills toevoegen. De geselecteerde skills worden overgebracht naar het gedeelte Toegewezen skills.