Fragment Overdracht live agent

Gebruik dit fragment na de Voicebot Conversation-actie voor integraties die een SIP backchannel-verbinding gebruiken.

Dit fragment staat de virtuele agent toe om een terugbelactie over te dragen naar CXone zodat het contact kan praten met een live agent. Het signaleringsmechanisme stuurt de reacties returncustompayloadjson en returnintentinfojson van de virtuele agent naar CXone. De fragmentcode maakt dynamische gegevensobjecten vanaf de REST-reacties. Voor Google Dialogflow CX is het signaleringsmechanisme Google PubSub. Voor CXone SmartAssist en IBM Watson, is dat de CXone-signaal API. De IF-actie controleert de returncustompayloadjson-reactie om te zien of een live agent werd gevraagd.

De volgende afbeelding toont een configuratie van een overdracht van een live agent in een script met de actie Voicebot Conversation:

]Een voorbeeld van een overdracht van een live agent in een script met de actie VoiceBot Conversation.

1. Open in Studio het virtuele agent-script dat u wilt bewerken.

2. Voeg een Snippet-actie toe na de Voicebot Conversation-actie en voeg de volgende code in:

DYNAMIC returnIntentInformation FROM returnintentinfojson
    DYNAMIC returnCustomPayload FROM returncustompayloadjson
  3. Gebruik de BotSessionComplete-vertakkingsvoorwaarde om Voicebot Conversation te verbinden met de Snippet-actie die de fragmentcode Overdracht live agent bevat.
  4. Voeg een If-actie toe na de actie Overdracht live agent Snippet en verbind ze met behulp van de Standaard-vertakkingsvoorwaarde.
  5. Configureer de Expression-eigenschap van If met deze expressie:

returncustompayloadjson = "liveAgentHandoff"
  6. Voeg vertakkingen van de If-actie toe voor de True- en False-vertakkingsvoorwaarden. De vertakking True moet de Reqagent-actie bevatten. De vertakking False moet het script beëindigen met een Hangup -actie.