Update Custom Field

Icon for the Update Custom Field Digital action.

Werkt de waarde van een aangepast veld bij in een contact digitaalGesloten Kanaal, contact of skill verbonden met Digital Experience. klantenkaart.

Dependencies

• Deze actie vereist Digital Experience.
  • Voordat u met digitale scripts gaat werken, is het van belang dat u de verschillen kent tussen traditionele ACD-scripts en digitale scripts.
  • Gebruik deze actie met de Get Custom Fields action.

Supported Script Types

The icon for the Digital script type - a computer monitor with a smartphone next to it.

Digitaal

Comparison of Similar Actions

Via de volgende acties krijgt u toegang tot Digital Experience klantenkaarten vanaf digitale scripttypes:

Om dezelfde taken uit te voeren in ondersteunde niet-digitale scripts, gebruikt u:

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Caption

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

ContactId

De variabele die de contact-ID bevat. The default for this field is {ContactId}.

CustomerId

De variabele die de klant-ID van het contact in CRMGesloten Klantrelatiebeheer: externe systemen voor het beheren van contacten, verkoopkansen, supportdetails en cases. bevat. The default is {CustomerId}.

FieldID

De id van het veld waarin de actie moet worden bijgewerkt in het contact of klantkaart. U kunt voor dit veld een variabele gebruiken.

FieldTarget

Het type aangepaste velden dat u wilt bijwerken. Selecteer Contact om een aangepaste veld in de aangepaste velden van het contact bij te werken. Selecteer Klant om aangepaste klantvelden bij te werken.

FieldValue

De waarde waarmee u het gespecificeerde veld wilt bijwerken. U kunt voor dit veld een variabele gebruiken.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.
OnError

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct wordt uitgevoerd. Bijvoorbeeld als er een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten en HTTP-foutcodes. De ERR-variabele moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.

OnInvalidCustomFieldType

Het pad dat wordt genomen wanneer een ongeldig type aangepaste veld is gespecificeerd.

OnInvalidFieldId

Het pad dat wordt genomen wanneer de gespecificeerde Veld-ID niet geldig is.

OnInvalidTargetID

Het pad dat wordt genomen wanneer de gespecificeerde Doel-ID niet geldig is.

OnSuccess

Het pad dat wordt gevolgd als de actie zonder fouten is voltooid en eventuele API-aanroepen of geretourneerde gegevens succesvol waren (2xx responscodes).

Tips and Tricks

U kunt deze actie gebruiken voor het behandelen van vertrouwelijke gegevens, zoals creditcardnummers of persoonlijk identificeerbare informatie (PII). Voeg dit hiervoor toe aan de Onrelease-vertakking van uw script en werk de waarde van de velden bij naar nul.