Reqagent (Digital Scripts)

ReqAgent action icon

Vraagt om een agent met een specifieke digitale skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent om een actief contact af te handelen.

Deze actie is vergelijkbaar met de Reqagent action for other script media types, maar er zijn enkele verschillen. Beide acties vragen een agent om een interactie af te handelen. CXone verwerkt digitale interacties echter op een andere manier dan andere mediatypen. Hierdoor werkt de Reqagent (Digital)-actie anders:

• De Reqagent-actie geeft bij alle andere mediatypen contacten de status In wachtrij geplaatst vanuit de status PreQueue.
  • Contacten in digitale kanalen staan al in een wachtrij en hebben de status In wachtrij geplaatst wanneer het script de Reqagent (Digital)-actie bereikt. Daarom is Reqagent (Digital) niet nodig in een digitaal script.
  • U kunt Reqagent (Digital) gebruiken om een contact in een andere wachtrij te plaatsen, de skillbekwaamheid te wijzigen of de prioriteit van het contact bij te werken.
  • Met Reqagent (Digital) kunt u een prioriteitsniveau toekennen aan het contact, maar u kunt het prioriteitsbeheer van het contact niet wijzigen.

Dependencies

• Voordat u met digitale scripts gaat werken, moet u meer weten over de verschillen in hoe CXone digitale en traditionele ACD-scripts behandelt.
  • U moet het script toewijzen aan het digitaleGesloten Kanaal, contact of skill verbonden met Digital Experience. contactpunt.
  • In digitale scripts worden contacten met de Reqagent (Digital)-actie gerouteerd naar Digital Experience. Vanaf dat moment handelt Digital Experience de contacten af, tenzij een workflowautomatiseringstaak een script maakt.

Supported Script Types

The icon for the Digital script type - a computer monitor with a smartphone next to it.

Digitaal

The Reqagent action used with all other script media types has a separate help page.

Input Properties

In alle eigenschappen van deze actie kunt u variabelen gebruiken.

Property Details
Caption

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

Skill Selecteer de digitale -skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent (routeringswachtrijGesloten Routeringswachtrijen bepalen naar welke agent een case moet worden gestuurd. De systeembeheerder maakt routeringswachtrijen om cases te kunnen doorsturen naar agents met expertise op dit gebied.) waar contacten naartoe moeten worden gerouteerd. Voor deze eigenschap wordt vaak een vervangende variabele gebruikt.
Priority

Geef de contactprioriteiten voor deze skill in (0-1000). Bij digitale scripts, is bespoediging of prioriteitsbeheer niet beschikbaar als prioriteit. Als u de prioriteit wilt wijzigen, kunt u Digital Experience-workflowautomatiseringstaken maken.

HighProficiency

Voer de maximale skillbekwaamheid in die een agent kan hebben om een contact te ontvangen vanuit deze actie. Bekwaamheidswaarden zijn hele getallen van 1 tot 20, waarbij 1 de beste en 20 de slechtste bekwaamheid aangeeft.

LowProficiency

Voer de minimale bekwaamheid in die een agent moet hebben om een contact te ontvangen vanuit deze actie. Bekwaamheidswaarden zijn hele getallen van 1 tot 20, waarbij 1 de beste en 20 de slechtste bekwaamheid aangeeft.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

OnError

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.

Script Example

Dit voorbeeld is geen volledig script. Er is extra scriptwerk vereist om deze actie te gebruiken.

In this example, Begin triggers an Askcaller action, which gives the contact the option to contact sales or support. The Case action creates two custom branches, each of which connect to a digital Reqagent action. Branch 1 is configured with the skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent for the Sales team and branch 2 is configured with the skill for the Support team.

The last action in this example is End. In digital scripts, the End action terminates the script, but not the contact. After the Reqagent action, the contact is passed into Digital Experience, where it stays until the end of the interaction, unless a workflow automation job calls another script.

An example of using Reqagent in a digital script.

Download this script.