Quemsg

Hiermee kunt u contacten informeren over hun positie in de chatwachtrij. De Message-waarde wordt weergegeven in de klant chatinterface aan wachtende contacten. In een Studio-script, moet Quemsg Reqagentvolgen.

Als uw organisatie gebruik maakt van aangepaste chatprofielen op basis van V2 (HTML5), kunt u een wachtrij en een wachtbericht instellen als onderdeel van het profiel. Wanneer het contact de wachtrij binnenkomt, wordt het wachtbericht gedurende de eerste vijf seconden weergegeven, gevolgd door de waarde in het veld Message. Deze berichten wisselen elkaar elke vijf seconden af zolang het contact in de wachtrij staat. Deze configuratie beperkt het maximum aantal tekens in het veld Message, zoals verderop in dit onderwerp wordt beschreven.

Als er geen wachtrij is geconfigureerd, wordt alleen de waarde in het veld Messageweergegeven.

De wachtrij-informatie wordt weergegeven in de vorm van een systeembericht, zoals weergegeven in de volgende afbeelding.

Supported Script Types

The icon for the Chat script type - a chat bubble with an ellipsis inside (...), in a diamond shape.

Chat

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

Message

Bevat het bericht dat naar het chatcontact wordt verzonden. Het standaardbericht is "There are %q contacts ahead of you...",. De "%q" is een variabele die het aantal chatcontacten in de wachtrij voor deze skill aangeeft. U kunt dit bericht aanpassen.

Studio stelt geen limiet aan het aantal tekens voor dit bericht. Maar als uw organisatie gebruikmaakt van aangepaste chatprofielen op basis van V2 (HTML5) en er een wachtrij is geconfigureerd, mag het bericht niet langer zijn dan 168 tekens. Bij overschrijding van deze limiet wordt het einde van het bericht afgekapt en vervangen door drie puntjes (...). De rest van het bericht is wel zichtbaar in een tooltip.

Als er geen wachtrij is geconfigureerd, of als uw organisatie aangepaste chatprofielen op basis van V1 (ASPX) gebruikt, wordt het aantal tekens van dit veld beperkt door de ingestelde tekengrootte indien de chatinterface ingebed is, of door breedte van de webbrowser indien de chat in een popout-venster wordt weergegeven. Als vuistregel is het maximum aantal tekens 47 met het reguliere standaard lettertype, 57 met het kleine lettertype en 28 met het grootste lettertype.

Resultaatvertakkingsvoorwaarden

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

OnError

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.