Logemail

Start de logboekregistratie van e-mail. Het contact wordt opgeslagen in de map MailLog met het EML-bestandstype. Het logbestand is ook beschikbaar in het rapport Contactgeschiedenis in CXone.

Supported Script Types

The icon for the Email script type - a large @ symbol in a diamond.

E-mail

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

LogAttachments Selecteer True of False. Als de waarde True is, worden ook de bijlagen van de e-mail gelogd.
AttachTTLDays Het aantal dagen dat de bestandsserver de bijlagen bewaart voordat ze automatisch worden verwijderd. Dit wordt niet gebruikt als de eigenschap LogAttachment is ingesteld op False.
LogRawEmail Selecteer True of False. True Slaat het eml-bestand op naast de afzonderlijke velden die worden opgeslagen in de DB. De onbewerkte e-mail is een MIME-gecodeerde e-mail, precies zoals deze is ontvangen van de externe e-mailserver. Het onbewerkte raw-bestand bevat de originele kopteksten en codestructuren.
RawEmailTTLDays Het aantal dagen dat de bestandsserver het EML-bestand bewaart voordat het automatisch wordt verwijderd. Dit wordt niet gebruikt als de eigenschap LogRawEmail is ingesteld op False.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.