Get Custom Fields

Haalt aangepaste velden op voor het opgegeven contact. U kunt deze actie gebruiken om waarden van aangepaste velden in uw script te brengen. Deze waarden kunnen afkomstig zijn van bronnen zoals pre-chatformulieren of CRMGesloten Klantrelatiebeheer: externe systemen voor het beheren van contacten, verkoopkansen, supportdetails en cases.-integraties.

U kunt het contact bijvoorbeeld vragen om zijn of haar geboortedatum in te voeren als onderdeel van de pre-chat-interactie, voordat er een agent aan de lijn komt. Door GET Custom Fields in uw script op te nemen, kunt u die informatie in het Studio-script laten invullen. U kunt de gegevens gebruiken om meer nauwgezette routeringsbeslissingen te nemen. De data kunnen ook worden gebruikt om een proces te automatiseren of in een script te plaatsen.

Dit is het digitale equivalent van de CC Custom Fields action.

Dependencies

• Deze actie vereist Digital Experience.
  • Voordat u met digitale scripts gaat werken, is het van belang dat u de verschillen kent tussen traditionele ACD-scripts en digitale scripts.
  • U kunt meer dan één GET Custom Fields gebruiken voor één contact.
  • De data omvatten vingerafdrukken van chatkanalen, indien beschikbaar.

Supported Script Types

The icon for the Digital script type - a computer monitor with a smartphone next to it.

Digitaal

Comparison of Similar Actions

Via de volgende acties krijgt u toegang tot Digital Experience klantenkaarten vanaf digitale scripttypes:

Om dezelfde taken uit te voeren in ondersteunde niet-digitale scripts, gebruikt u:

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Caption

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

ContactId

De variabele die de contact-ID bevat.

Output Variables

Deze eigenschappen bevatten variabelen die gegevens bevatten die worden geretourneerd na het uitvoeren van de actie. Ze zijn beschikbaar voor referentie en gebruik wanneer de actie wordt voltooid.

Vertakking

Beschrijving

AbandonStatus (out)

Bevat de waarde die aangeeft of dit contact de interactie heeft afgebroken. De standaardvariabele is AbandonStatus.

ContactCustomFields (out)

Bevat de waarden van het aangepaste veld van het contact. De standaardwaarde is ContactCustomFields.

CustomerCustomFields (out)

Bevat de waarden van het aangepaste veld van het contact van de klantkaart. De standaardwaarde is CustomerCustomFields.

CustomerFingerprint (out)

Bevat de vingerafdrukGesloten De unieke ID van het contact op het platform voor het kanaal waar de interactie plaatsvindt. van het contact. De standaardvariabele is CustomerFingerprint.

DigitalContactStatus (out)

Bevat de huidige status van het contact. De standaardwaarde is DigitalContactStatus.

Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.
OnError

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct wordt uitgevoerd. Bijvoorbeeld als er een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten en HTTP-foutcodes. De ERR-variabele moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.

OnSuccess

Het pad dat wordt gevolgd als de actie zonder fouten is voltooid en eventuele API-aanroepen of geretourneerde gegevens succesvol waren (2xx responscodes).