Create Custom Field Customer Card

Icon for the Create Custom field for Customer Card digital action.

Maakt een nieuw aangepast veld in de klantkaart.

Dependencies

• Deze actie vereist Digital Experience.
  • Voordat u met digitale scripts gaat werken, is het van belang dat u de verschillen kent tussen traditionele ACD-scripts en digitale scripts.

Supported Script Types

The icon for the Digital script type - a computer monitor with a smartphone next to it.

Digitaal

Comparison of Similar Actions

Via de volgende acties krijgt u toegang tot Digital Experience klantenkaarten vanaf digitale scripttypes:

Om dezelfde taken uit te voeren in ondersteunde niet-digitale scripts, gebruikt u:

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Caption

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

Ident

Voer de naam of de id in die u wilt gebruiken om dit veld te identificeren.

IsEditable

Selecteer True of False om op te geven of de agent dit veld kan bewerken.

IsVisibleInCustomerCard

Selecteer True of False om op te geven of dit veld zichtbaar moet zijn in klantkaart.

IsVisibleInPostDetail

Selecteer True of False om op te geven of dit veld zichtbaar moet zijn in het klantenkaart-voorbeeld dat zichtbaar is in het rechterpaneel in MAX. Dit veld is alleen van toepassing als uw agents MAX gebruiken.

Label

Voer het label voor dit veld in. Dit is de tekst die de agent ziet in klantkaart of ergens anders waar het veld wordt weergegeven.

Required

Selecteer True of False om op te geven of dit veld is vereist.

Type U kunt kiezen uit String, Numeric of Datetime. Het type dat u hier selecteert, bepaalt de Value-eigenschap voor de interpretatie van de gegevens die zijn ingevoerd in het Value-veld. Als u bijvoorbeeld String selecteert en de waarde 1+1 invoert, zal de actuele waarde "1+1" aan de variabele worden toegewezen. Maar als u Numeric selecteert en de waarde 1+1 invoert, wordt de waarde 2 aan de variabele toegewezen.
Value

De waarde of de gegevens die moeten worden opgeslagen.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.
Error

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct wordt uitgevoerd. Bijvoorbeeld als er een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten en HTTP-foutcodes. De ERR-variabele moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.

Success

Het pad dat wordt gevolgd als de actie zonder fouten is voltooid en eventuele API-aanroepen of geretourneerde gegevens succesvol waren (2xx responscodes).