Performance Management

Performance Management (PM) is module van CXone waarvoor een aparte licentie is vereist. Beheerders en supervisors kunnen verschillende prestatie-metrics beheren in één portaal. Dashboards zijn eenvoudig configureerbaar om in één oogopslag metrics weer te geven die relevant zijn voor uw rol.

PM biedt ook mogelijkheden om het dagelijkse werk leuker en aantrekkelijker te maken via Gamificatie. Door middel van 'gamificatie' van uw contactcenter kunt u uw agents de kans geven om beloningen te verdienen op basis van hun prestaties en daarmee producten te kopen. Als u momenteel geen gebruik maakt van PM, of als u externe gegevens wilt integreren in uw systeem, neem dan contact op met uw CXone-accountmanager voor meer informatie. U kunt data integreren van applicaties zoals Feedback Management, .

U gebruikt Performance Management via een webbrowser met behulp van de URL die u krijgt van uw NICE CXone-team.

U kunt toegang krijgen tot trainingsdocumentatie voor elke pagina in Performance Management door te klikken op Help pictogram Helpin de rechterbovenhoek van de pagina. Om de CXone online help te openen, klikt u op Ondersteuning in het navigatiemenu aan de linkerzijde en klikt u vervolgens op inView-ondersteuning.