Voortgang ten opzichte van een referentieniveau meten

Wanneer u een referentieniveau heeft bepaald voor uw prestaties, is het belangrijk dat u uw vooruitgang monitort. Stel een proces vast voor het bekijken van rapportdata om verbeteringen te monitoren en trends en inzichten waarop actie kan worden ondernomen te identificeren. Het is het beste om dit regelmatig te doen.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerRapportage > Ingebouwde rapporten.

2. Klik op het rapport Statistieken van Analytics-metrics.

3. Selecteer een tijdsperiode die u wilt gebruiken voor de vergelijking met het referentieniveau. Gebruik eenzelfde tijdsperiode die u in eerdere voortgangsrapporten hebt gebruikt.

4. Selecteer de dataset die u wilt analyseren.

5. Maak selecties voor Teamnaam, Agentnaam en Kanaaltype.

6. Klik op Uitvoeren.

7. Selecteer een Dataset: Categorie om te analyseren.

8. Klik op Uitvoeren.

9. Configureer het rapport met dezelfde metrics die u hebt gebruikt voor het vaststellen van het referentieniveau.

Herhaal deze stappen om wekelijks of tweewekelijks veranderingen te kunnen monitoren. Zorg ervoor dat de persoon of het team verantwoordelijk voor het gedrag de rapporten krijgt. Werk samen met de persoon of het team aan een plan van aanpak.