Personal Connection

Personal Connection is een outbound dialer die meerdere gelijktijdige oproepen kan starten en jou kan verbinden met een oproep voordat de klant reageert.

Werken met Personal Connection

1. Pas je statusGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. in de balk Agentstatus aan op een van de volgende manieren:

Raadpleeg uw supervisor als u niet zeker weet welke status u moet kiezen.

2. Als de systeembeheerder de functie Previewbellen heeft ingeschakeld, krijg je een venster te zien met de melding dat de dialer een oproep gaat starten. Afhankelijk van de instellingen van de systeembeheerder kun je kiezen uit de volgende opties:
    • Accepteren – De dialer start de oproep onmiddellijk.
    • Terug in wachtrij – De oproep gaat terug in de wachtrij.
    • Uitstellen – De oproep wordt uitgesteld met de hoeveelheid tijd die door de systeembeheerder is ingesteld.
    • Opnieuw plannen – Hiermee kunt u een tijd inplannen waarop de dialer de oproep later kan starten, hetzij voor u, hetzij voor een willekeurige beschikbare agent.
    • Dispositie – Hiermee kunt u een dispositie aan de record toewijzen zonder dat een oproep naar deze bestemming wordt gestart.

U moet een van deze beschikbare acties uitvoeren voordat de teller rechtsboven in het previewvenster de waarde 00:00 bereikt.

3. Als de oproep die je hebt ontvangen, verbinding heeft met een fax of een antwoordapparaat, klik je op de knop Faxapparaat of Antwoordapparaat om de oproep snel te verwijderen.
  4. Als er geen previewvensters verschijnen voor de oproepen, dan belt MAX zoveel contacten als door de systeembeheerder is ingesteld. Tijdens het bellen kun je vast wat informatie bekijken over de klant die de meeste kans maakt om te antwoorden.

Wanneer een klant opneemt, wordt de oproep aan jou aangeleverd. Als meerdere klanten antwoorden, worden ze doorgestuurd naar andere beschikbare agents.

Als de oproep die je hebt ontvangen, verbinding heeft met een antwoordapparaat, klik je op de knop Antwoordapparaat om de oproep snel te verwijderen.

5. Wanneer je klaar bent met de oproep moet je op Ophangen klikken voordat je de verbinding van de agentlink verbreekt of de telefoon ophangt.
  6. Indien van toepassing: wijs een dispositie toe nadat de oproep is beëindigd. Mogelijk zie je een rode timer met het label Nawerk, die het aantal seconden aftelt dat je nog hebt om een dispositie toe te wijzen.

Een Personal Connection-oproep opnieuw plannen

Als de systeembeheerder de Personal Connection-functie Previewbellen heeft geconfigureerd met de knop Opnieuw plannen, kun je een oproep opnieuw inplannen vanuit het previewvenster. De Personal Connection-dialer probeert de oproep opnieuw op de datum en tijd die je hebt ingesteld. Deze oproep wordt bij je aangeleverd als een callback. Dit lijkt op een gewone inkomende oproep, met slechts een paar verschillen. Gedurende vijf seconden wordt het callbacknummer weergegeven in een lichtkrantbericht. Je kunt deze informatie opnieuw bekijken door naar de agentberichten te gaan.

1. Wanneer het previewvenster verschijnt, klik je op Opnieuw plannen.
  2. Als je de klant wilt bellen op een ander nummer dan het nummer in het veld Telefoonnummer, kun je dit aanpassen.
  3. Geef aan of de dialer de oproep op het geplande tijdstip moet aanleveren bij jou of bij een willekeurige beschikbare agent met deze skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent. De standaardinstelling is Mij.
  4. Geef de datum en tijd op waarop de dialer de klant moet bellen. Stel de tijdzone in op de tijdzone die je in gedachten had toen je de datum en tijd instelde.
  5. Typ eventuele opmerkingen over de geplande oproep in het veld Opmerkingen. Dit kan handig zijn om jezelf of een andere agent te herinneren aan bepaalde informatie over het contact.
  6. Klik op Opslaan.