Adresboeken gebruiken in Salesforce Agent

Met de adresboeken in de Salesforce Agent-interface krijg je snel toegang tot veelgebruikte namen, telefoonnummers en e-mailadressen. Dynamische adresboeken hebben als extra voordeel dat ze de huidige status van contacten weergeven.

1. Klik op het pictogram Adresboek (een boek met een persoon).

2. Selecteer een adresboek in de vervolgkeuzelijst.

3. Gebruik de zoekfunctie om een contact te vinden of sorteer op voornaam, op achternaam of (in een dynamisch adresboek) op status.

4. Klik op een contact om de contactgegevens te bekijken.

5. Start een oproep of een e-mail door op een optie te klikken in de contactgegevens:

• Mobiele telefoon

• E-mail

• Zakelijke of vaste telefoon