Aanpassingstaken in Salesforce Agent Lightning

Audiovisuele meldingen instellen

Je kunt in Salesforce Agent audiovisuele waarschuwingen instellen voor nieuwe agentberichten, nieuwe contacten, chatberichten en e-mailberichten, of wanneer een oproep of chat wordt beëindigd. Meldingen verschijnen meestal in de rechterbenedenhoek van uw scherm. Ze verschijnen alleen als Salesforce Agent geminimaliseerd is of verborgen is achter andere applicaties.

Audiovisuele meldingen kunnen alleen worden ingesteld voor de webbrowsers Chrome, Firefox, Edge Chromium en Safari. Deze optie is niet beschikbaar in Internet Explorer of Legacy Edge.

1. Klik op Instellingen  >  Audiovisuele instellingen.
  2. Als je de Integrated SoftphoneGesloten Een softwareprogramma om telefoongesprekken te voeren via het internet met behulp van een computer, in plaats van een fysieke telefoon. gebruikt, gebruik je de schuifregelaar om het volume voor telefoongesprekken aan te passen.

3. Gebruik de schakeloptie naast de waarschuwing om de melding in of uit te schakelen.

4. Klik op Opslaan.
  5. Schakel meldingen in in de instellingen van uw browser. Als u Chrome gebruikt op een Windows-computer, moet u ook meldingen van Chrome inschakelen in uw Windows-instellingen. Om meldingen te kunnen weergeven, moet Niet storen uitgeschakeld zijn in Windows.