Aanpassingstaken in Salesforce Agent

Audiovisuele meldingen instellen

Je kunt in Salesforce Agent audiovisuele waarschuwingen instellen voor nieuwe agentberichten, nieuwe contacten, chatberichten en e-mailberichten, of wanneer een oproep of chat wordt beëindigd.

Audiovisuele meldingen kunnen alleen worden ingesteld voor de webbrowsers Chrome, Firefox, Edge Chromium en Safari. Deze optie is niet beschikbaar in Internet Explorer of Legacy Edge. Als u Chrome gebruikt op een Windows-computer, moet u meldingen van Chrome inschakelen in uw Windows instellingen.

1. Klik op het pictogram Opties (een lijstsymbool) in de voettekst.
  2. Klik op de knop Bewerken.

3. Selecteer de waarschuwing waarvoor je een melding wilt in- of uitschakelen.

4. Als je de Integrated SoftphoneGesloten Een softwareprogramma om telefoongesprekken te voeren via het internet met behulp van een computer, in plaats van een fysieke telefoon. gebruikt, verplaats je de schuifregelaar om het volume voor telefoongesprekken aan te passen.

5. Klik op Opslaan.

Feedback geven

Als je een probleem ondervindt met Salesforce Agent, kun je dit melden via de feedbackfunctie. Je contactcentermanager kan de feedback bekijken via CXone.

1. Klik op het pictogram Opties (een lijstsymbool) in de voettekst.

2. Klik onder Feedback verzenden op de knop Formulier.

3. Selecteer de Categorie die het best past bij het probleem dat je ondervindt en kies een Prioriteit. Je kunt aanvullende informatie invoeren in het veld Opmerkingen.

Klik ten slotte op Verzenden.