Inlogopties

Het inlogproces is afhankelijk van de methode die u gebruikt. Mogelijk kunt u de standaardmethode gebruiken, of moet u inloggen via single sign-on (SSO) of via multi-factor authenticatie (MFA) als uw account dit vereist.

Bij elke methode kunt u op de inlogpagina:

• Onthoud mij selecteren als u wilt dat het veld Gebruikersnaam voortaan automatisch wordt ingevuld.

• Agent starten bij inloggen selecteren als u wilt dat de agentapplicatie automatisch wordt gestart wanneer u inlogt.

• Op Wachtwoord vergeten klikken als u uw inloggegevens niet meer weet. Als u een geldig e-mailadres aan uw account hebt gekoppeld, ontvangt u op dat adres een e-mail met een link om uw wachtwoord te resetten.

Als u de standaard inlogmethode wilt gebruiken, voert u uw inloggegevens in en klikt u op Inloggen.

Als u wilt inloggen met SSO, gaat u naar de inlogpagina en klikt u op Bedrijfslogin.

Inloggen met MFA:

1. Voer uw inloggegevens in.

2. Wanneer de prompt MFA-token wordt weergegeven, voert u uw geldige token in.
  3. Klik op Inloggen.
  4. Als u de prompt MFA-token niet vóór maar ná het inloggen ziet, voert u uw geldige MFA-token in.
  5. Als in het platform uw gebruikersaccount wordt geopend met de melding 'Configureer een MFA-geheim', doet u het volgende:

1. Klik op Bewerken.
    2. Voer op een van de volgende manieren uw MFA-geheim in:

• Klik op Genereren bij MFA-geheim en noteer het gegenereerde geheim. Voer het geheim in bij de MFA-applicatie op uw apparaat.
      • Typ een MFA-geheim van de MFA-applicatie op uw apparaat in het veld MFA-geheim.

3. Klik op Gereed.

Elke keer dat u inlogt, moet u de MFA-applicatie op uw apparaat gebruiken om de MFA-sleutel in te voeren.