JSON-schema's voor Apple Messages for Business

Gebruik de volgende schema's bij het verzenden van berichten via uw Apple Messages for Business-kanaal. Alle ID's die worden gebruikt voor elementen in deze schema's, moeten uniek zijn. Een uitzondering is als u verwijst naar een eerder gedefinieerd element om te zorgen dat een gebeurtenis wordt toegepast op dat specifieke element, bijvoorbeeld bij een postback.

Lijstkiezer

De ID van een lijstkiezer moet beginnen met de prefix listPicker_, vóór de willekeurige GUID. Zonder deze prefix werken lijstkiezers niet in Apple Messages for Business. De ID's voor de elementen in een lijstkiezer hebben deze prefix niet nodig.

Tijdkiezer

De ID van een tijdkiezer moet de prefix timePicker_ bevatten vóór de willekeurige GUID. Zonder deze prefix werken tijdkiezers niet in Apple Messages for Business. De ID's voor de elementen in een tijdkiezer hebben deze prefix niet nodig.

Rijke link

De ID van een rijke link moet de prefix richLink_ bevatten vóór de willekeurige GUID. Zonder deze prefix werken rijke links niet in Apple Messages for Business. De ID's voor de elementen in een rijke link hebben deze prefix niet nodig.

Apple Pay-berichten

De ID van een Apple Pay-bericht moet de prefix applePayMessage_ bevatten vóór de willekeurige GUID. Zonder deze prefix werken Apple Pay-berichten niet in Apple Messages for Business. De ID's voor de elementen in een Apple Pay-bericht hebben deze prefix niet nodig.