Universele oproepbranding

Met Universele oproepbranding kunt u beller-ID-tekst opgeven voor uw uitgaande telefoonnummers. Uw contacten zien de tekst samen met uw nummer wanneer ze een telefoontje van uw organisatie ontvangen. Universele oproepbranding biedt u de mogelijkheid om maximaal 32 tekens op het display van de mobiele telefoon van de ontvanger weer te geven. Hierdoor worden meer van uw oproepen beantwoord, omdat contacten eerder geneigd zijn om telefoontjes te beantwoorden als ze weten wie ze aan de lijn krijgen. Universele oproepbranding lijkt op de bellernaamservice (CNAM) maar is ontworpen voor mobiele telefoons en providers die CNAM niet accuraat weergeven. Universele oproepbranding is momenteel alleen in de Verenigde Staten verkrijgbaar.

Universele oproepbranding configureren

Als u Universele oproepbranding wilt gebruiken, moet u zorgen dat het ingeschakeld is voor uw omgeving. Raadpleeg uw CXone-accountmanager voor meer informatie. Wanneer het ingeschakeld is, kunt u beller-ID-tekst voor elk van uw uitgaande telefoonnummers bestellen in het klantencommunity-portaal. Bestellingen voor Universele oproepbranding worden automatisch verwerkt zonder dat er een case voor wordt gemaakt. Als u zowel de bellernaam (CNAM) als Universele oproepbranding in uw account gebruikt, zult u merken dat CNAM-aanvragen anders worden verwerkt dan Universele oproepbranding-bestellingen. Voor CNAM-bestellingen wordt een case gemaakt, die wordt verwerkt door NICE CXone-personeel.

1. Als u dit nog niet hebt gedaan, vraag dan uw CXone-accountmanager om Universele oproepbranding in te schakelen voor uw omgeving.
  2. Log in bij de NICE-klantencommunity.
  3. Ga naar Technische servicesBestellingen.
  4. Klik op de optie Beller-ID.
  5. Selecteer een Account. Klik op Volgende.
  6. Geef op vanaf welk Bellend nummer uw omgeving belt. Typ vervolgens in Bellernaam de tekst die contacten bij uw nummer te zien moeten krijgen. U kunt ook de Reden van de oproep (optioneel) invoeren.

Bellend nummer mag niet met het plusteken (+) beginnen. Voor het veld Beller-naam geldt een maximum van 32 tekens; speciale tekens zijn niet toegestaan.

7. Als u beller-ID-tekst voor andere nummers in uw organisatie wilt toevoegen, klikt u op Nieuwe rij toevoegen en herhaalt u de vorige stap. U kunt maximaal 100 rijen aan één bestelling toevoegen. Klik op Indienen.
  8. Lees de algemene voorwaarden, selecteer Akkoord en klik op Indienen.

Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd.