Instellingen voor e-mailservers beheren

Wanneer uw accountmanager bij NICE CXone de oplossing Proactive Email voor u inschakelt, worden ook de instellingen van uw e-mailserver voor u ingesteld. U kunt deze instellingen bekijken of aanpassen op het tabblad Details voor uw bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

2. Ga naar ACD-configuratie > Bedrijfseenheden.

3. Klik op de bedrijfseenheid die u wilt bewerken.

4. Klik in het tabblad Details op Bewerken.

5. Blader omlaag naar het gedeelte Instellingen voor e-mailserver.
  6. Pas desgewenst de instellingen voor het aanleveren van records aan. Voer het aantal Aangeleverde records in dat u binnen een bepaalde Aanleveringsperiode [ms] wilt laten uitvoeren. Als u bijvoorbeeld Aangeleverde records instelt op 2 en Aanleveringsperiode [ms] op 1000, dan worden er 2 records per seconde aangeleverd. De maximaal toegestane instelling is 5 aanleveringen per seconde. Stel Maximale aanlevering per dag in op het maximum aantal aanleveringen dat u op een dag wilt toestaan.

7. Pas de servergegevens aan uw wensen aan.

8. Klik op Gereed.