Queuecallback

Een variant op Callback, maar heeft geen reeds bestaande live oproep nodig. Queuecallback staat het volgende toe:

Supported Script Types

The icon for the Phone script type - an old-style phone handset with curved lines indicating sound coming out of it.

Telefoon

Comparison of Similar Actions

De volgende acties hebben vergelijkbare functies, maar met enkele belangrijke verschillen:

• Callback: maakt een bestaande live oproep te markeren voor callback wanneer een agent beschikbaar komt.
  • Queuecallback: staat de gebruiker toe een callback toe te voegen zonder een voorafgaande live oproep.

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

PhoneNumber

Het telefoonnummer met CallbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij.-status dat door de actie wordt gezocht in de wachtrij. De standaardwaarde is {ANIGesloten Nummerweergave, ook Beller-ID genoemd. Weergave van het telefoonnummer van een inkomend telefoongesprek.} (automatische nummerherkenning).

CallerID

Het telefoonnummer dat de klant te zien krijgt als beller-ID wanneer de agent de callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij. uitvoert.

De prijsbepaling voor een oproep kan mede afhankelijk zijn van de Beller-ID. Neem contact op met uw accountmanager als u vragen hebt over welke beller-ID's geldig zijn.

De standaardwaarde is {DNIS}.

CallDelaySec

Het aantal seconden tussen het moment dat de agent de telefoon opneemt en het moment dat het systeem het callbacknummer belt. De maximale vertraging is 59 seconden. Als u 60 seconden of meer invoert, krijgen agents de status Geweigerd.
Skill Selecteer een ACD -skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent. Als u Default selecteert, gebruikt het script de standaardskill die is toegewezen aan het bijbehorende contactpunt.U kunt in deze eigenschap een variabele gebruiken.

TargetAgent

Selecteer een agent in de vervolgkeuzelijst als u wilt dat een specifieke agent contacten afhandelt die worden gerouteerd door de skill die u opgeeft in de Skill-eigenschap. Als u bijvoorbeeld een agent hebt die een expert is op een bepaald gebied, kunt u deze agent instellen om bepaalde contacten aan te nemen wanneer een agent wordt aangevraagd. U kunt in dit veld een variabele gebruiken. Bijvoorbeeld, {AgentId}.Als de doelagent niet beschikbaar is, zet CXone het contact in de wachtrij totdat de agent beschikbaar is. Als de doelagent de oproep weigert, routeert CXone het contact naar een andere beschikbare agent met dezelfde skill.

PriorityManagement

Een vervolgkeuzelijst om het standaard prioriteitsbeheer te selecteren. Het prioriteitsbeheer wordt in CXone geconfigureerd wanneer een nieuwe skill wordt gemaakt. De twee opties zijn:
  • Default from Skill: deze optie maakt gebruik van het prioriteitsbeheer dat is geconfigureerd in CXone.
  • Custom: deze optie overschrijft de instellingen in CXone.

InitialPriority

Stelt de startprioriteit van een contact in wanneer dit de CXone-wachtrij binnenkomt. De prioriteitGesloten Een skillgebaseerde indicatie van het belang van een contact, die de aanleveringsvolgorde bepaalt. neemt stapsgewijs toe op basis van de functie die u selecteert. Wanneer een agent beschikbaar komt, wordt het contact met de hoogste prioriteit in de skills van de agent doorgestuurd naar de agent. De standaardwaarde is 0.
Acceleration De waarde van deze eigenschap bepaalt de snelheid waarmee de prioriteit van het contact in de loop van de tijd zal toenemen (de 'bespoediging'). De standaardwaarde van 1 versnelt de prioriteit geleidelijk met een snelheid van 1 eenheid per minuut. Stel deze eigenschap in op 2 om de bespoediging te verdubbelen (naar 2 eenheden per minuut).

MaxPriority

Geeft de maximale prioriteit aan van het contact in de wachtrij. Als meerdere contacten dezelfde Maximale prioriteit bereiken, is de volgorde van de aanlevering aan agents niet gedefinieerd. De standaardwaarde is 1000.
Sequence

Specificeer de prompt die door de actie wordt afgespeeld. Als de prompt een audiobestand is, typt u de bestandsnaam tussen dubbele aanhalingstekens. Bijvoorbeeld, "greeting.wav".

Als u tekst-naar-spraak wilt gebruiken voor de prompt, klikt u op de drie puntjes en typt u de tekst die de TTSGesloten Hiermee kunt u teksten invoeren en door een computerstem laten uitspreken.-service moet uitspreken. Elk segment moet tussen dubbele aanhalingstekens staan en een stringverwijzingsteken bevatten om het type informatie te identificeren. Voorbeeld:

"%Your account balance is" "silence.wav"  "${accountBalance}"

Zie de pagina Manage PromptsPrompts beheren voor meer informatie over de notatie voor prompts in deze eigenschap.

U kunt de Sequence Editor gebruiken van een actie die deze ondersteunt, zoals Play, en dan de tekstreeks in het veld Sequence in die actie kopiëren en plakken.

ZipTone

Bepaal wanneer u de wachttoon wilt afspelen om de agent te attenderen op een nieuw contact. De opties zijn:

• No ZipTone: het systeem speelt geen ziptoon af.
  • After Sequence: het systeem speelt een ziptoon af na het audiobestand dat is ingesteld in de eigenschap Sequence .
  • Before Sequence: het systeem speelt een ziptoon af vóór het audiobestand dat is ingesteld in de Sequence -eigenschap.

De standaardwaarde is NoZipTone. Deze eigenschap vervangt de Ziptone action.

ScreenPopSource

Selecteer de informatiebron voor de schermpopup. Vul dit veld alleen in als u schermpopups wilt opnemen in deze actie. De opties zijn:

• DefaultFromSkill: gebruikt de informatie die in CXone is ingesteld voor deze skill. Dit is de standaardwaarde.
  • UseOnPageOpen: voert de Onpageopen action uit.
  • Custom: gebruikt de URL die u instelt in de eigenschap ScreenPopURL.

ScreenPopURL

Geef de URL op die voor de agent moet worden geopend in een schermpopup. U kunt in deze eigenschap een variabele gebruiken.

De URL moet volledig zijn, inclusief de http://. Bijvoorbeeld, http://www.yourdomainhere.com.

U kunt extra informatie aan het eind van de URL toevoegen met behulp van variabelen uit Assign actions eerder in het script. De ScreenPop -eigenschap van de Assign-actie moet op True worden ingesteld voor elke variabele die u aan de URL wilt toevoegen. U moet ook de ScreenPopURL aanpassen om de variabelen als parameters op te nemen. Gebruik de volgende notatie:

http://www.uwdomein.com?var1=waarde1&var2=waarde2

De titel van het tabblad dat in de MAX-interface wordt weergegeven, kan worden aangepast door de parameter icAgentPanelTitle= toe te voegen aan de URL.

De URL die is opgegeven in deze eigenschap, opent in de standaardbrowser. De schermpopup is zichtbaar voor de agent wanneer de ACD besluit om het contact naar die agent te leiden en wijzigt de status van het contact in Routering. Wanneer u wilt dat schermpop-ups op een andere tijd tijdens een interactie worden weergegeven, kunt u de Runapp action gebruiken.

HighProficiency

Voer de maximale skillbekwaamheid in die een agent kan hebben om een contact te ontvangen vanuit deze actie. Bekwaamheidswaarden zijn hele getallen van 1 tot 20, waarbij 1 de beste en 20 de slechtste bekwaamheid aangeeft.

LowProficiency

Voer de minimale bekwaamheid in die een agent moet hebben om een contact te ontvangen vanuit deze actie. Bekwaamheidswaarden zijn hele getallen van 1 tot 20, waarbij 1 de beste en 20 de slechtste bekwaamheid aangeeft.

RoutingAttribute

Selecteer het specifieke attribuut dat u wilt gebruiken in de routeringscriteria. Bij het aanvragen van agents worden alleen agents met de opgegeven combinatie van Skill en RoutingAttribute geselecteerd om contacten aan toe te wijzen. Gebruik de UpdateContactaction als u het routeringsattribuut later in het script wilt wijzigen of verwijderen. The default option is Not Applicable. Voor deze eigenschap wordt vaak een vervangende variabele gebruikt.

Resultaatvertakkingsvoorwaarden

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

Fout

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.